Ga terug
Vegan Bounty pannenkoeken

Vegan Bounty pannenkoeken recept

Gang Hoofdgerecht

Ingrediënten
  

Pannenkoeken beslag

  • 130 gram Zelfrijzend bakmeel Alternatief: 130 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel Kristalsuiker Alternatief: Honing
  • 300 gram AH Plantaardig variatie op yoghurt kokos
  • 1 eetlepel Cacaopoeder
  • 2 eetlepels Kokosrasp
  • Indien beslag te dik: water of havermelk

Topping

  • 50 gram Pure chocolade Lindt Excellence 70% cacao
  • 2 eetlepels Kokosrasp

Instructies
 

Beslag

  • Voeg alle ingrediënten van het beslag in één kom. Mix geheel goed door tot er een glad beslag ontstaat. Is het beslag te dik, voeg dan water of wat havermelk toe.
  • Doe wat zonnebloemolie of plantaardige boter in de pan en bak de pannenkoeken. Zorg ervoor dat je dunne pannenkoeken bakt.

Toppings

  • Smelt de chocolade au bain marie of verwarm het in de magnetron. Doe je de chocolade in de magnetron zorg dan dat je goed roert om de 15 seconden anders verbrand de chocolade.
  • Doe de pannenkoeken op een bord en doe de gesmolten chocolade erover heen. Doe ook de kokosrasp erover. Bon appétit!
Trefwoord Bakrecepten, Makkelijk, Vegan