Ga terug
Steak tartaar

Steak tartaar

Voorbereidingstijd 1 uur
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 2 Personen

Ingrediƫnten
  

  • 400 Gram Diamanthaas
  • 1 Sjalot
  • 10 Kleine augurkjes
  • 8 Druppels Tabasco
  • 1 Theelepel Worchestersaus
  • 1 Theelepel Grove Mosterd
  • 1 Theelepel Olijfolie extra vierge
  • 90 Gram Kappertjes
  • Peper en zout
  • 2 Verse Eieren Kwartel
  • 2 Takjes peterselie

Instructies
 

  • Doe het stuk vlees voor 1 uur in de vriezer, hierdoor kan je beter het vlees snijden.
  • Snijd het vlees in stukjes van 0,5-1 cm bij 0,5-1 cm, snijd de augurken en de sjalot in kleine stukjes. Doe het allemaal in een kom samen met de andere ingrediĆ«nten, behalve de eieren en roer het goed door.
  • Doe vershoudfolie in een bakje en schep hierin het vlees mengsel. Zet het bakje op de kop op een bord. Top het af door de eidooier te scheiden van het eiwit en schep de eidooier bij het vlees. Je kan eventueel nog een takje peterselie pakken dit er ook op doen. Eetsmakelijk!