Ga terug
Vegan pasta rode curry

Pasta Vegan Rode curry

Gang Hoofdgerecht
Porties 2 Personen

Ingrediƫnten
  

  • 1 Ui
  • 2 Knoflooktenen
  • 180 Gram Pasta optie: glutenvrije pasta
  • 400 Gram Tomaten uit blik
  • 200 Milliliter Kokosmelk
  • 250 Gram Kleine tomaatjes
  • 3 Eetlepels Rode Currypasta Koh thai
  • 200 Gram Babyspinazie/bladspinazie

Instructies
 

  • Doe olie in een pan. Snipper de ui en pers de knoflook uit en doe dit in de pan. Bak tot glazig. Kook ondertussen de pasta.
  • Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en doe dit samen met de andere ingrediĆ«nten in de pan erbij. Laat het 10 minuutjes koken en doe het samen met de gekookte pasta, breng op smaak met peper en zout, eventueel wat (vegan) kaas en eet smakelijk!