Kook de spagetti in water met zout. Rasp alle parmigiano reggiano.
Als de spaghetti klaar is, giet af en bewaar 1 tot 2 glazen kookvocht.
Snijd de pancetta in kleine stukjes. Warm een koekenpan goed op en doe hier de pancetta bij (voeg geen olie toe, want de pancetta is al erg vet). Bak dit tot het knapperig is.
Doe de spaghetti in de nog warme koekenpan met pancetta. Doe dan de eidooiers erbij en 3/4 van de kaas erop.
Giet een deel van het kookvocht over de kaas heen. Zet het vuur dan uit.
Roer goed door totdat je een romige saus hebt, zorg dat de eidooiers niet gaan stollen. Voeg meer kookvocht toe als de saus te dik is. De saus moet erg creamy worden.
Schep op en strooi de overige kaas op het bord.
Bon appétit!
Notities
Per portie: Koolhydraten: 54 g | Vetten: 37 g | Eiwitten: 40g