130gramZelfrijzend bakmeelAlternatief: 130 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder
1eetlepelKristalsuikerAlternatief: Honing
300gramAH Plantaardig variatie op yoghurt kokos
1eetlepelCacaopoeder
2eetlepelsKokosrasp
Indien beslag te dik: water of havermelk
Topping
50gramPure chocolade Lindt Excellence 70% cacao
2eetlepelsKokosrasp
Instructies
Beslag
Voeg alle ingrediënten van het beslag in één kom. Mix geheel goed door tot er een glad beslag ontstaat. Is het beslag te dik, voeg dan water of wat havermelk toe.
Doe wat zonnebloemolie of plantaardige boter in de pan en bak de pannenkoeken. Zorg ervoor dat je dunne pannenkoeken bakt.
Toppings
Smelt de chocolade au bain marie of verwarm het in de magnetron. Doe je de chocolade in de magnetron zorg dan dat je goed roert om de 15 seconden anders verbrand de chocolade.
Doe de pannenkoeken op een bord en doe de gesmolten chocolade erover heen. Doe ook de kokosrasp erover. Bon appétit!