Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta pesto met kip
Isabelle Moonen
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Mediterraan
Porties
4
Personen
Ingrediënten
300
Gram
Stukjes kip
1
Ui
1
Knoflookteen
1
Prei
Optioneel
1
Courgette
300
Gram
Cherrytomaten
1
Broccoli
1
zakje Parmezaanse/geraspte kaas
100
Gram
Crème Fraîche
200
Gram
Verse pesto
Rucola
Optioneel
Instructies
Kook de pasta en de broccoli en ga verder met de volgende stappen voor de saus.
Snipper de ui en pers de knoflookteen uit. Doe dit in een pan met olie.
Als de ui glazig is geworden, doe dan de stukjes kip erbij en bak dit mee
Was alle groenten snijd alle groenten in stukjes en doe dit bij de kip, ui en knoflook en bak mee.
Doe pesto in de pan, voordat je de gekookte broccoli erbij doet. Anders gaat alle pesto in de broccoli zitten.
Doe de gekookte broccoli bij de pan erbij en maak met je pollepel de broccoli wat kleiner.
Doe de cherrytomaten erbij en wat crème fraîche. Laat dit geheel kort pruttelen, zo'n 5 minuten.
Giet de pasta af en zet de pannen op tafel. Schep op en eetsmakelijk!
Als topping kan je geraspte kaas nemen en een beetje rucola
Trefwoord
Eiwitrijk, Makkelijk