Zet een pan op met kokend water en kook de pasta/spaghetti el dente.
Doe wat olie in de pan en fruit hierin een geperst teentje knoflook en de gesnipperde ui. Bak dit tot de ui glazig is geworden.
Pak een hakmolentje of een blender en stop hierin de zongedroogde tomaten op olie. Tot dit in kleine stukjes is.
Bak ook even de zongedroogde tomaten stukjes mee met de ui en knoflook.
Doe je garnalen in de pan als ze rauw zijn moet je ze langer mee bakken dan dat ze al voorgekookt zijn. Bak ze mee tot het bijna gaar is.
Als ze garnalen bijna gaar zijn, blus je ze af met de wodka.
Doe daarna de kookroom erbij en de parmezaanse kaas en laat dit zo’n 2/3 minuten mee pruttelen. Bij deze saus doe je de spaghetti die je el dente gekookt hebt.
Je laat de saus net zo lang zachtjes pruttelen tot de spaghetti gaar is. Breng de saus nog op smaak met peper en zout.