Ga terug
Roze linzen pasta recept

Rode Linzen pasta recept

Isabelle Moonen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 Personen
calorieën 589 kcal

Benodigdheden

  • 1 Pan (pasta koken)
  • 1 Pan (saus)

Ingrediënten
  

  • 150 Gram Rode linzen pasta
  • 1 Ui
  • 2 Knoflooktenen
  • 2 Paprika's Zoete punt paprika
  • 250 Gram Champignons (in dit recept Enoki champignons, maar andere champignons kunnen ook)
  • 1 Klein blikje tomatenpuree 70 gram
  • 200 milliliter Kookroom Light
  • 150 Gram Kip

Topping

  • Geraspte kaas Oude kaas

Instructies
 

  • Doe wat olie in de pan en snipper de ui en pers de knoflook uit. Doe deze ingrediënten in de pan erbij. Kook ondertussen het water van de pasta.
  • Snijd de paprika en kip in kleine stukjes en doe dit bij de rest van de ingrediënten. Bak dit 2/3 minuten en doe hierna de gesneden champignons erbij. Laat dit zo'n 2 minuten bakken.
  • Doe de tomatenpuree bij de ingrediënten en bak dit 1 minuut mee.
  • Doe de kookroom in de pan erbij.
  • Doe de gekookte pasta in de pan erbij.
  • Laat het geheel 2 minuten zachtjes koken.
  • Schep de pasta op je bord en gebruik als topping wat geraspte kaas en smullen maar!

Notities

De calorieën worden altijd berekend zonder toppings!
Koolhydraten: 74 gram | Eiwitten: 47 gram | Vetten: 8 gram