250GramChampignons(in dit recept Enoki champignons, maar andere champignons kunnen ook)
1Klein blikje tomatenpuree70 gram
200milliliterKookroomLight
150GramKip
Topping
Geraspte kaasOude kaas
Instructies
Doe wat olie in de pan en snipper de ui en pers de knoflook uit. Doe deze ingrediënten in de pan erbij. Kook ondertussen het water van de pasta.
Snijd de paprika en kip in kleine stukjes en doe dit bij de rest van de ingrediënten. Bak dit 2/3 minuten en doe hierna de gesneden champignons erbij. Laat dit zo'n 2 minuten bakken.
Doe de tomatenpuree bij de ingrediënten en bak dit 1 minuut mee.
Doe de kookroom in de pan erbij.
Doe de gekookte pasta in de pan erbij.
Laat het geheel 2 minuten zachtjes koken.
Schep de pasta op je bord en gebruik als topping wat geraspte kaas en smullen maar!
Notities
De calorieën worden altijd berekend zonder toppings!Koolhydraten: 74 gram | Eiwitten: 47 gram | Vetten: 8 gram