Ga terug
Kaki fruit toetje

Kaki fruit toetje

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 3 Personen

Ingrediënten
  

  • 2 Rijpe kaki
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 3 Schepjes suiker
  • 750 milliliter Griekse yoghurt
  • 3 eetlepel Amandelschaafsel

Instructies
 

  • Snijd de kaki in stukjes. Pureer deze fijn met een staafmixer of stop het fruit in de blender.
  • Doe bij de yoghurt de vanillesuiker en de 'normale' suiker. Roer dit geheel met een garde goed door.
  • Doe in een pan de amandelschaafsel en laat dit licht bruin worden. Dit kan erg snel gaan, dus let goed op!
  • Pak 3 mooie glazen en doe als eerste de yoghurt in de glazen, daarna de kaki puree en dan de amandelschaafsel.
  • Bon appétit!