Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Kaki fruit toetje
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Porties
3
Personen
Ingredients
2
Rijpe kaki
1
zakje
Vanillesuiker
3
Schepjes suiker
750
milliliter
Griekse yoghurt
3
eetlepel
Amandelschaafsel
Instructions
Snijd de kaki in stukjes. Pureer deze fijn met een staafmixer of stop het fruit in de blender.
Doe bij de yoghurt de vanillesuiker en de 'normale' suiker. Roer dit geheel met een garde goed door.
Doe in een pan de amandelschaafsel en laat dit licht bruin worden. Dit kan erg snel gaan, dus let goed op!
Pak 3 mooie glazen en doe als eerste de yoghurt in de glazen, daarna de kaki puree en dan de amandelschaafsel.
Bon appétit!