Romige pasta met mozzarella en gerookte kip

Romige pasta met mozzarella en gerookte kip

Details

Servings

2 Servings

Prep time

20 min

Cooking time

15 min

Calories

744 kcal

Per portie: Koolhydraten: 77 g | Vetten: 26 g | Eiwitten: 47 g |

Ingrediënten

  • 1 Ui

  • 2 Knoflookteentje

  • 1/2 Courgette

  • 200 gram Gerookte kipfilet

  • 200 ml Kookroom light

  • 250 gram Cocktail-tomaten

  • 20 gram Pesto of Tomatenpuree

  • 150 gram Spaghetti

  • Topping
  • 120 gram Mozzarella (Buffel)

Stappen

  • Snijd de knoflook, ui en courgette en tomaat in stukjes
  • Fruit de ui en knoflook even in de pan aan en doe daarna de courgette bij. Kook ondertussen de spaghetti.
  • Bak de gerookte kip ook zo’n 2 minuten mee
  • Doe dan de kookroom erbij bij de groenten, de pesto (of tomatenpuree) en de tomaten en laat het zachtjes koken, zo’n 5 min.
  • Doe peper en zout bij de saus en de spaghetti. Schep het op en top het af met mozzarella.