Romige pasta met mozzarella en gerookte kip
Details
Servings
2 Servings
Prep time
20 min
Cooking time
15 min
Calories
744 kcal
Per portie: Koolhydraten: 77 g | Vetten: 26 g | Eiwitten: 47 g |
Ingrediënten
1 Ui
2 Knoflookteentje
1/2 Courgette
200 gram Gerookte kipfilet
200 ml Kookroom light
250 gram Cocktail-tomaten
20 gram Pesto of Tomatenpuree
150 gram Spaghetti
- Topping
120 gram Mozzarella (Buffel)
Stappen
- Snijd de knoflook, ui en courgette en tomaat in stukjes
- Fruit de ui en knoflook even in de pan aan en doe daarna de courgette bij. Kook ondertussen de spaghetti.
- Bak de gerookte kip ook zo’n 2 minuten mee
- Doe dan de kookroom erbij bij de groenten, de pesto (of tomatenpuree) en de tomaten en laat het zachtjes koken, zo’n 5 min.
- Doe peper en zout bij de saus en de spaghetti. Schep het op en top het af met mozzarella.