Roerbak groente met Jonnie Boer kruiden
Dit is een gerecht met Jonnie boer kruiden. Ik heb deze keer een gerecht gemaakt met roerbak groente en de Curry Madras kruiden van Jonnie Boer. Het is een roerbak met de smaak kerrie en het smaakte ontzettend lekker! Super makkelijk en je hoeft bijna niks te snijden, het gerecht staat zo op tafel.
Roerbak groente met Jonnie Boer kruiden
Benodigdheden
- 1 Pan voor de saus
- 1 Pan/Rijstkoker voor de rijst
Ingrediënten
- 1 Eetlepel Jonnie boer Curry madras kruiden
- 150 Gram Gerookte spekjes
- 400 Gram Roerbakgroenten Champignons, prei, rode ui en peterselie
- 250 Milliliter Kookroom light
- 200 Gram Kipfilet
- 100 Gram Kastanjechampignons
- 150 Gram Rijst
Instructies
- Zet een pan met water op en kook je rijst, of kook je rijst in de rijstkoker.
- Bak de spekjes in de pan voor 3 minuten.
- Snijd de kipfilet in stukjes en doe dit bij de spekjes. Bak dit samen door tot de kip gaar is.
- Voeg de prei en de rode ui van de roerbakgroenten toe, tot de groenten zacht zijn.
- Als de prei en de rode ui zacht zijn geworden, voeg dan je champignons toe, van de roerbakgroenten en nog extra gesneden champignons los.
- Doe 1 eetlepel jonnie boer kruiden curry madras toe en bak dit 1 minuut mee.
- Als de smaken lekker samen zijn gegaan, voeg dan de kookroom toe en laat dit zo'n 2/3 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep je rijst op en doe de saus erover heen, eet smakelijk!