Frambozen Blauwe Bessen Muffins

Frambozen Blauwe Bessen Muffins

Details

Servings

12 Muffins

Prep time

15 Minuten

Oven time

20 Minuten

Calories per muffin

328 kcal

Temperatuur

200 Graden

Per portie: Koolhydraten: 52 g | Vetten: 10 g | Eiwitten: 7 g

Ingrediënten

  • 125 gram Frambozen

  • 75 gram Blauwe bessen

  • 125 gram Gesmolten boter (ongezouten)

  • 200 gram Zelfrijzend bakmeel

  • 100 gram Suiker

  • 1 theelepel bakpoeder (ongeveer 8 gram)

  • 2 Eieren (M)

  • 4 eetlepels Sinaasappelsap

  • Sinaasappelrasp van 1 grote sinaasappel

Stappen

  • Zet de oven op 200 graden
  • Meng de bakmeel, bakpoeder, suiker, sinaasappelrasp en doe het fruit erbij schep het rustig om
  • Klop in een bak de eieren los en doe hier de sinaasappelsap bij met de gesmolten boter (de boter mag niet heel warm zijn, anders stolt het ei
  • Doe de ingrediënten van stap 3 bij stap 2 en roer rustig door elkaar heen. (Het mooiste is al het fruit nog grotendeels heel is)
  • Doe het mengsel in de cupcake vormpjes en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar in de oven, tot ze mooi goudbruin en gerezen zijn