Frambozen Blauwe Bessen Muffins
Details
Servings
12 Muffins
Prep time
15 Minuten
Oven time
20 Minuten
Calories per muffin
328 kcal
Temperatuur
200 Graden
Per portie: Koolhydraten: 52 g | Vetten: 10 g | Eiwitten: 7 g
Ingrediënten
125 gram Frambozen
75 gram Blauwe bessen
125 gram Gesmolten boter (ongezouten)
200 gram Zelfrijzend bakmeel
100 gram Suiker
1 theelepel bakpoeder (ongeveer 8 gram)
2 Eieren (M)
4 eetlepels Sinaasappelsap
Sinaasappelrasp van 1 grote sinaasappel
Stappen
- Zet de oven op 200 graden
- Meng de bakmeel, bakpoeder, suiker, sinaasappelrasp en doe het fruit erbij schep het rustig om
- Klop in een bak de eieren los en doe hier de sinaasappelsap bij met de gesmolten boter (de boter mag niet heel warm zijn, anders stolt het ei
- Doe de ingrediënten van stap 3 bij stap 2 en roer rustig door elkaar heen. (Het mooiste is al het fruit nog grotendeels heel is)
- Doe het mengsel in de cupcake vormpjes en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar in de oven, tot ze mooi goudbruin en gerezen zijn