Mosterd kip met Pasta

Mosterd kip met Pasta

Per portie: 636 kcal | Koolhydraten: 73 g | Vetten: 17 g| Eiwitten: 44 g

Details

Servings

4 Servings

Prep time

10 minuten

Cooking time

10 minuten

Calories

636 kcal

Ingrediënten

  • 1 grote Ui

  • 350 gram Pasta (Rijst kan je ook gebruiken)

  • 500 gram Kipfilet

  • 150 Ontbijtspek

  • 5 El Mosterd

  • 250 ml Kookroom light

  • 1 Klein doosje champignons

  • 1 Grote prei

  • Eventueel Maizena om de saus dikker te maken

  • Topping
  • Rucola

Stappen

  • Snijd de ui in stukjes en fruit aan. Doe hier de stukjes spek bij en bak mee
  • Snijd de kip in reepjes en doe dit bij de ui en bak mee
  • Doe de kookroom erbij en de mosterd en laat dit zo’n 5-10 minuten zachtjes koken.
  • Kook ondertussen de rijst of de pasta
  • Als de saus na de kooktijd te dun is kan je er wat maizena bij doen
  • Opscheppen en eventueel topping erbij en smullen maar!