Risotto met champignons
Details
Servings
6 Servings
Prep time
15 min
Cooking time
30 min
Calories
591 kcal
Per portie: 591 kcal | Koolhydraten: 62 g | Vetten: 30 g | Eiwitten: 17 g
Ingrediënten
500 gr Risottorijst
2 Uien
2 Knoflooktenen
350 gr Doperwten (uit de vriezer)
2 grote Preien
350 gram Kastanjechampignons
4 El Italiaanse kruiden
1,5 El Chilipoeder (Koreaanse chilipoeder)
Bouillon (groentebouillon)
2 Bakjes Garlan cream cheese (of andere kruidenkaas)
Stappen
- Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en fruit deze aan in wat olie.
- Bak de prei en champignons zo’n 4 minuten en doe de kruiden erbij.
- Doe de risottorijst erbij tot glazig.
- Gaar de risotto met de bouillon en doe de doperwten erbij, wanneer de risotto bijna gaar is.
- Doe de kruidenkaas erbij ( naar smaak, je kan dus ook minder doen).
- Opscheppen en smullen maar!
Je kan de risotto ook lekker serveren met vissticks.