Crostini met burrata en gegrilde perzik

Crostini met burrata en gegrilde perzik

Dit lekkere recept is om crostini’s te maken met burrata, gegrilde perzik en geschaafde amandelen. Het is een heerlijk hapje om op een zomerse avond te eten met een lekker glas wijn!

crostini met burrata

Crostini met burrata en gegride perzik

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Italiaans
Porties 10 Stokbroodjes

Ingrediënten
  

  • 1 of 2 Rijpe Perzikken of Necatarines
  • 1 Burrata
  • 3 El Geschaafde amandelen
  • Honing
  • Stokbrood

Instructies
 

  • Snijd het stokbrood in ongeveer 10 plakjes en doe deze even voor 5 minuten op 180 graden in de oven of airfryer (let op in de airfryer gaat het vaak sneller)
  • Doe de geschaafde amandelen in een pan en bak deze even tot ze goudbruin snel.
  • Was de perziken droog ze af en snijd ze in dunne plakjes. Deze plakjes ga je in een anti-aanbakpan grillen/bakken
  • Doe de burrata in een bakje en scheur deze uit elkaar.
  • Pak een stokbrood leg hier wat burrata op, dan de perzik, geschaafde amandelen en top af met honing. Pak een lekkere wijn erbij en geniet ervan!