Zuurdesembrood met Burrata
Afgelopen weekend heb ik bij de Carmel Market in Utrecht een heerlijk zuurdesembrood met burrata crème gehad. Natuurlijk moest ik dit lekkere broodje namaken en heb ik hier mijn eigen draai aangeven.
Zuurdesem met burrata
Ingrediënten
- 2 Zuurdesembroodjes
- 1 Burrata
- 1/2 Handsinaasappel
- 1 Eetlepel Pesto
- 5 Cherrytomaten
- 1 Eetlepel Ongebrande noten
Instructies
- Zet de oven op 180 graden en rooster de noten voor 5 minuten in de oven. Doe de cherrytomaatjes in een ovenschaal en doe hier wat olijfolie, peper en zout bij en zet dit in de oven voor 10 minuten.
- Pel de handsinaasappel en verwijder de schilletjes. Doe ze daarna in stukjes.
- Rooster de broodjes.
- Laat de burrata uitlekken en verspreid deze over de 2 broodjes. Doe de gepofte tomaatjes erbij, de pesto, de sinaasappel en de gebrande noten. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Bon appétit!