Risotto met champignons

Risotto met champignons

Details

Servings

6 Servings

Prep time

15 min

Cooking time

30 min

Calories

591 kcal

Per portie: 591 kcal | Koolhydraten: 62 g | Vetten: 30 g | Eiwitten: 17 g

Ingrediënten

  • 500 gr Risottorijst

  • 2 Uien

  • 2 Knoflooktenen

  • 350 gr Doperwten (uit de vriezer)

  • 2 grote Preien

  • 350 gram Kastanjechampignons

  • 4 El Italiaanse kruiden

  • 1,5 El Chilipoeder (Koreaanse chilipoeder)

  • Bouillon (groentebouillon)

  • 2 Bakjes Garlan cream cheese (of andere kruidenkaas)

Stappen

  • Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en fruit deze aan in wat olie.
  • Bak de prei en champignons zo’n 4 minuten en doe de kruiden erbij.
  • Doe de risottorijst erbij tot glazig.
  • Gaar de risotto met de bouillon en doe de doperwten erbij, wanneer de risotto bijna gaar is.
  • Doe de kruidenkaas erbij ( naar smaak, je kan dus ook minder doen).
  • Opscheppen en smullen maar!
    Je kan de risotto ook lekker serveren met vissticks.