Tuna Melt uit de Oven
Details
Servings
1 Serving
Prep time
10 minuten
Oven time
10 minuten
Calories
533 kcal
Oven
180 graden
Per portie: 533 kcal | Koolhydraten: 67 g | Vetten: 11 g | Eiwitten: 41 g |
Ingrediënten
1 Blikje Tonijn op water (160 gram Uitlekgewicht: 112 gram)
1,5 El Maïs
1/3 of 1/2 Appel in stukjes ( Royal Gala)
0,5 El Yofresh
0,5 El Sweet Chilisaus
Halve Sjalot in stukjes
1 Plakje Milner Jong belegen/Belgen kaas
2 Volkoren broodjes (à 30 gram)
Stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Laat de tonijn goed uitlekken, zodat het water eruit is.
- Doe de tonijn, maïs, appel, yofresh, chilisaus, sjalot in een kom en meng en breng op smaak met peper en zout. Vind je de tune met nog niet creamy genoeg, doe dan nog wat yofresh erbij.
- Doe het tonijnmengsel op een volkorenbrood. Doe het plakje kaas door de helft. Doe op ieder broodje een helft van de kaas.
- Doe in de oven op 180 graden, zo’n 8/10 minuten tot de kaas gesmolten is en het brood krokant is.
Je kan deze Tuna melt ook natuurlijk onder een tosti-ijzer doen!