Pasta met Gerookte Zalm

Pasta met Gerookte Zalm

Dit is een hele makkelijke en lekkere pasta die wij als studenten vaak eten. Het is wel een wat duurder recept, maar het is gewoon erg lekker. De smaak van gerookte zalm is wel het lekkerste bij dit recept en maakt het ook echt af.

Details

Servings

3 Servings

Prep time

15 min

Cooking time

10 min

Calories

600 kcal

Koolhydraten

24 g

Vetten

41g

Eiwitten

32 g

Ingrediënten

  • 1 gesnipperde Ui

  • 2 geperste Knoflooktenen

  • 200 gram Gerookte zalm in stukjes

  • 3 Paprika’s (rood, geel en groen)

  • 1 Courgette

  • 150 gram geraspte Peen julienne

  • 250 gram Pasta (Penne)

  • 150 gram Parmezaanse kaas

  • 250 ml Slagroom light

  • Kruiden: Chilipoeder en paprikapoeder

  • Optioneel: rucola

Stappen

  • Snijd de groenten in kleine stukjes en kook ondertussen de pasta.
  • Doe wat olie in de pan en doe hier de gesnipperde ui en de knoflooktenen erbij. Bak dit zo’n 2 min.
  • Doe de gesneden paprika en courgette erbij en als dit wat zachter wordt doe dan de peen julienne erbij.
  • De de kruiden erbij (naar eigen smaak) en breng op smaak met zout en peper.
  • Doe de slagroom light erbij en laat het even pruttelen tot de pasta gaar is.
  • Doe de pasta op de borden en schep de saus erover heen en top af met parmezaanse kaas. Rucola kan je er ook lekker bijeten.