5x Soep Recepten

5x Soep Recepten

Soepen zijn heel erg makkelijk te maken. Je kan het lekker eten bij de lunch met een lekker broodje, maar ook als voorgerecht bij het avondeten is een soep altijd lekker. Je kan van een soep een maaltijdsoep maken met soepballetjes en een lekker broodje.

Hieronder heb ik verschillende soep recepten opgeschreven die jij kan maken. Recepten 1,3 en 4 zijn snel gemaakt en hiervoor heb je als ingrediënten alleen maar groenten nodig. En voor recept 2 en 5 heb je iets meer ingrediënten nodig.

Al deze recepten zijn makkelijk en snel te maken en je kan eindeloos variëren met de ingrediënten. De soepen zijn gemaakt zonder pakjes en zakjes wat ze nog lekkerder maakt.

Klik op de naam van de recepten om naar het recept te gaan!

  1. Courgette-Wortelsoep

Voor dit recept heb je maar 5 ingrediënten nodig: courgette, wortel, ui en knoflook en een bouillonblokje. Het recept staat ook binnen een halfuur op tafel en is heel lekker!

Courgettesoep geserveerd op een wit bordje

2. Papa Al Pomodoro soep

Dit is een heerlijke maaltijdsoep en persoonlijk één van mijn favorieten. Dit is echt een studentenrecept! Het is namelijk heel goedkoop om te maken en geen moeilijk recept.

papa al pomodoro soep. Dit is een broodsoep uit italië. Het is geserveerd op een diep bord wat zwart is.

3. Broccoli-Wortelsoep

Voor deze soep heb je ook maar 5 ingrediënten nodig, om hem lekkerder te maken kan je wat slagroom of wat geraspte kaas toevoegen.

Broccoli-Wortelsoep op serveerplank

4. Tomaat-paprikasoep

Zo makkelijk gemaakt en iedereen lust deze soep. Het is een heerlijke zoete soep waar je van kan blijven eten!

5. Tom Ka Khai Soep met Gerookte Kip

Hoewel het op de foto er misschien minder lekker uitziet, is dit een heerlijke soep. De gerookte kip maakt de soep echt af en je kan dit perfect serveren als voorgerecht als je voor gasten moet koken.

Tom Kha Kai soep met kipfilet reepjes